Budapest, te drága!
- Részletek
- Írta: er
- Szülőkategória: Budapest, te drága!
- Kategória: Hírek
Dizájn szálloda és a fiatalabb generációknak szánt csomagok lehetnek az idei nyár új szenzációi?
Menő dizájn, street-food, koktélbárok, wifi, DJ-k, a napszaknak megfelelő zenei ütemek, amelyek egészen estig kísérnek - az Y és Z generáció tagjai ilyen, kissé formabontó nyaralásra vágynak. Ez az új, digitális szabadságra és igényes környezetre épülő életérzés hívta életre azokat a dizájn szállodákat, amelyek az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Erre az igazi modern életérzésre építő nyaraló csomagok lehetnek az idei év turisztikai újdonságai közül a leginkább keresettek a magyar fiatalok körében is a Neckermann szerint.
Cook’s Club: minden a digitális generáció igényeihez igazítva
A Thomas Cook Csoporthoz tartozó Neckermann Magyarország idén budapesti indulással elérhetővé tette kínálatában az új generációk igényeinek is megfelelő nyaralást kínáló Cook's Club dizájn szállodákat. A Cook's Club a butikhotel sikereire épít: fiatalos stílus, igényes ellátás és a digitális generációk minden igényeit kiszolgáló szolgáltatások, mindez olyan áron, amely szélesebb közönséget vonzhat majd a cég tervei szerint. A Cook’s Club szállodák a bohém életérzés kedvelői és az ínyencek igazi paradicsoma.
Modern utazók igényes party szállodája: ilyen egy igazi Y generációs tengerparti nyaralás…
„A Cook's Club a modern utazók számára fontos dolgokra fókuszál: egyszerű tervezés, gasztro élmény, élénk légkör éjjel-nappal. Azt reméljük, hogy a magyar fiatalok számára is vonzó alternatívát nyújt majd igényes és izgalmas hangulatával a Cook’s Club új, dizájn hotel. Idén hét desztinációra kínálunk utakat.” – mondta el dr. Békefi Veronika, a Neckermann ügyvezető igazgatója. A szakember hozzátette, hogy kutatások szerint, az Y generáció számára komoly motivációt jelent a mindennapi munkában, hogy az így szerzett jövedelmet utazásra, vagy még inkább élményszerzésre költse. De azt is látják, hogy a fiatalok nagyon meggondolják mire költsenek.
Az egy hetes utazás reggelivel, csúcsszezonon kívül már 516,- EUR/fő ártól (kb. 165.000 Ft/fő) elérhető. Mivel a szállodában éjjel és nappal is adott a zene és a hangulat, egy jó buliért ki sem kell mozdulni a hotelből. „A fiatalabb generációk kedvelik az otthonos, kényelmes, de mégis alkalmi és érdekes elrendezésű szobákat, belsőtereket. Kimondottan fontos számukra, hogy egy hotel számos közösségi teret kínáljon, valamint, hogy ne csak a szállodán kívül legyen lehetőség az ismerkedésre, szórakozásra, szabad együttlétre éjjel és nappal. Alapigény a korlátlan wifi elérhetőség és az igényes gasztro kínálat mind az ételek, mind az italok terén.” – tette hozzá a szakember. A Cook's Club szállodák száma idén már hétre emelkedik a Spanyolországban, Görögországban, Törökországban, Olaszországban és Egyiptomban nyíló új hotelekkel, melyek Magyarországon kizárólagosan a Neckermann Utazási Iroda kínálatában találhatóak meg.
Y generációs hotel: szabadon, együtt, éjjel és nappal…
A Cook's Club hotelek olyan tengerparti szállodák, amelyeket az új generációs utasok számára terveztek, akik értékelik a gasztro különlegességeket, és olyan nyaralást szeretnének, ahol napjaikat és éjszakáikat hasonló gondolkodású emberekkel, tökéletes zenével kísérve tölthetik. A pároknak és baráti társaságoknak tervezett, egyszerű és elegáns szobák központi medencéhez kapcsolódnak, amely éjjel-nappal a társasági élet és a szórakozás színtere. A Cantina-ban a hagyományos helyi konyha mellett a világ legjobb street-food ételei színesítik a választékot, az egészséges vegán ételektől kezdve minden igényt kielégítenek. A Captain Cook bár koktéljai a legfrissebb hozzávalókat és a prémium szeszesitalokat ötvözik egy kitűnő berlini bartender receptjei alapján. A hotelben a fizetés mikrochip-karkötővel vagy előre feltöltött kártyával történik, készpénzmentesen. A vendég a nyaralás elején felölti az egyenlegét és a nyaralás végén fennmaradó összeget természetesen kijelentkezéskor visszakapja. A „személyes e-pénztárca” tárol minden költést és minden fizetés után jelzi, hogy mekkora összeg áll még rendelkezésre.
- Részletek
- Írta: er
- Szülőkategória: Budapest, te drága!
- Kategória: Hírek
A kiállítók március végéig kedvezményesen jelentkezhetnek.
Professzionalitás, nemzetköziség és innováció jellemzi majd az idén élelmiszeriparra fókuszáló, 2019. szeptember 26-29. között, immár 79. alkalommal megrendezendő Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárt (OMÉK). Az eseményt Nagy István agrárminiszter jelentette be, a kiállítás koncepcióját pedig Ondré Péter, az Agrármarketing Centrum ügyvezetője ismertette.
Az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár Magyarország legrégebbi és legnagyobb tradíciókkal bíró agrárgazdasági rendezvénye, amely több mint 100 éves múltra tekint vissza. A 2019-ben 79. alkalommal életre hívott eseményt Budapesten, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, 2019. szeptember 26-29. között rendezi a szaktárca és az Agrármarketing Centrum.
Az eseményt bejelentő sajtótájékoztatón Nagy István agrárminiszter hangsúlyozta: az OMÉK az agrárium ünnepe, hiszen a kiállítás minden alkalommal felvonultatja a magyar mező- és élelmiszergazdaság termékeit, a kertészeti-, mezőgazdasági-, élelmiszeripari-, technológiai újdonságokat és a legkiválóbb magyar termékek különleges tárházát.
Az agrárminiszter szerint a vásár legfontosabb céljai között szerepel az üzleti szerep erősítése és a fiatalok megszólítása: „Az OMÉK egyik legfőbb célja a termelők, kereskedők és fogyasztók közti kapcsolat és bizalom elmélyítése, bővítése, ezáltal a magyar kereskedelem fejlesztése. Ugyanakkor fontos szempont az üzleti szempontú professzionalitás és a nemzetköziség előtérbe helyezése, üzletember találkozók szervezése”- tette hozzá.
A tárcavezető kiemelte, az OMÉK kiváló alkalom arra, hogy a mezőgazdaságot a fiatalok körében népszerűsítse. „Ennek érdekében <élmény gazdaság> kialakítását tervezzük, melynek keretében az agrárgazdaságot innovatív módon, élményszerűen mutatjuk be” – hívta fel a figyelmet a vásár egyik programelemére a miniszter.
A 79. OMÉK számos tekintetben újszerűbb, programdúsabb esemény lesz a két évvel ezelőttinél. Miközben a kiállítás megtartja közönségvásár jellegét, olyan, a napjainkban megkerülhetetlen kérdésekre helyezi a hangsúlyt, mint a fenntarthatóság, a fogyasztói tudatosság növelése, az élelmiszerágazat minél sokrétűbb bemutatása, az agrárdigitalizáció és az agrárinnovációk megismertetése, valamint az agrárpálya vonzóvá tétele.
„A 2019-es OMÉK kiállítást a hatékonyság jegyében térben és időben is koncentráltan valósítjuk meg. Ez azt jelenti, hogy a fajtaállat- és a gépbemutatót vidéki helyszíneken, OMÉK előrendezvényként szervezzük meg, továbbá a kiállítást 4 napra koncentráljuk. A rendezvény első napja szakmai nap lesz, majd a nagyközönséget, a családokat és a szakma diákjait várjuk” – mondta el Ondré Péter, a vásárt szervező Agrármarketing Centrum ügyvezetője, aki szerint a szervezők nem titkolt célja, hogy a kiállítás Kelet-Közép-Európa meghatározó eseménye legyen.
A cégvezető hozzátette: a 2019-es OMÉK hangsúlyozottan fókuszál az élelmiszeripar, a professzionalitás, a nemzetköziség és az innováció területeire. „Az élelmiszerinnováció témakörét kiemelten kezeljük, ennek érdekében innovációs pályázatot hirdetünk és díjat adunk át, amelynek célja, hogy a magyar élelmiszeripari gyártókat ösztönözzük az innovatív, nemzetközileg is versenyképes termékek előállítására”- emelte ki Ondré Péter.
Az ügyvezető felhívta a figyelmet a vásár weboldalára is, ahonnan már letölthetőek a kiállítók számára a jelentkezési lapok. A 2019. március 30-ig jelentkezők ún. early bird kedvezménnyel vásárolhatnak kiállítói helyet. A https://omek.amc.hu oldalra a szervezők folyamatosan töltik fel a vásárral kapcsolatos aktuális információkat, híreket és programokat.
- Részletek
- Írta: er
- Szülőkategória: Budapest, te drága!
- Kategória: Hírek
„A mezőgazdaság sokféle. A mezőgazdaság izgalmas. A mezőgazdaságban hihetetlen
innovációk valósulnak meg. A gazdálkodók számára pedig a növénnyel-, a földdel-, a
haszonállatokkal és a traktorokkal dolgozni leginkább életformát jelent.” – fogalmazta meg
Bolyki Bence, az Agroinform.hu portál vezetője a PREGA Konferencia és Kiállítás
sajtótájékoztatóján.
De vajon mi a véleménye a mezőgazdaságról és a gazdálkodókról a
fogyasztóknak és mennyit tudnak a táplálék előállításáról?
Ma Magyarországon sokan előbb jutnak el Londonba vagy Párizsba, mint a magyar vidékre.
Eltávolodtunk attól az életformától, amikor az emberek széles rétege részt vett a búza-, a
napraforgó-, vagy akár a szőlőtermesztés folyamataiban.
Az egészséges élelmiszerek és az ezt megkönnyítő precíziós gazdálkodás népszerűsítésére idén
nagykövetet választott a PREGA konferenciasorozat szervezője: az első PREGA nagykövet így
Szécsi Zoltán olimpikon lett.
Háromszoros olimpiai bajnokunk idén a precíziós gazdálkodás nagykövete
Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó 2012-ben indult el a gazdálkodás útján –
és akkori döntése a mezőgazdaság mellett egy pillanat műve volt. Mára ebből a döntésből
életforma, speciális gondolkodásmód és szerelem lett. A precíziós gazdálkodás Zoltán számára
nem csupán a vetőmag-, növényvédőszer- és műtrágya-megtakarítás szempontjából fontos,
olimpikonunk sokkal inkább az egészséges élelmiszer-előállítás szempontjából és a fogyasztók
egészségvédelme érdekében hirdeti a legmagasabb szintű technológiák alkalmazását a
gazdálkodók körében.
„Kevesebb vegyszer használata következtében magasabb minőségű,
kiváló élelmiszer kerülhet mindenki asztalára.” – hangsúlyozta a
precíziós gazdálkodás kedvező hatásait Szecska.
Mint a rendezvény nagykövete arról is beszélt, hogy a precíziós gazdálkodás nemcsak a
termelők számára hasznos, hanem így a mindennapokban az emberek számára is. Majd hozzá
tette, hogy “amit itt látunk Gyermelyen az egy technikai csúcs, nemzetközi szinten is. Itt ezen a
helyen most, a már betakarítást követő, magas színvonalú feldolgozást nézhetjük meg. Arra
biztatok mindenkit, ismerje meg azt, hogy van a mezőgazdaságnak innovatív arca is. Sőt emberi
arca is van.
A gazdák számára pedig ez nem csak egy munka, hanem hivatás, és
egy életforma is.”
Szécsi Zoltán az állattartás és növénytermesztés mellett komoly terveket fontolgat az
elkövetkezendő évekre. A természetközeli technológiával megtermelt rozst és búzát teljes
kiőrlésű lisztté dolgozná, amiből pedig egészséges kenyér készülne.
Bolyki Bence, az agroinform.hu portálvezetője, a PREGA konferencia és kiállítás főszervezője
elmondta: “a kétnapos rendezvényre Budapesten kerül sor február 19-20-án. Az eseményen az
érdeklődők elméleti és gyakorlati kérdésekre egyaránt választ kaphatnak a témával
kapcsolatban, hiszen csaknem 100 előadást hallgathatnak meg. Továbbá számos modern
alkalmazással is megismerkedhetnek például a talajművelés, a növényvédelem, a
vízgazdálkodás, a térinformatika területén. Nagyon büszkék vagyunk, hogy egy olimpiai bajnok
az agrárszektor mellette tette le a sport utáni életében a voksot, és a kiváló élelmiszerek
előállításának népszerűsítésében velünk együtt részt vesz.“
- Részletek
- Írta: Budapest.hu
- Szülőkategória: Budapest, te drága!
- Kategória: Hírek

A fővárosi közlekedési mobiljegy-rendszer projekt megvalósításáról szóló megállapodást 2019. április 10-én írta alá Dr. Pintér Sándor belügyminiszter és Tarlós István főpolgármester. A mobiljegy bevezetését a Fővárosi Integrált Viteldíjbeszedési Elektronikus Rendszer...

- Részletek
- Írta: ujbuda.hu
- Szülőkategória: Budapest, te drága!
- Kategória: Hírek
Júliustól ugyanolyan összegű kedvezményes kamattámogatású hitelt igényelhetnek a gyermekes családok használt- és új lakás vásárlánál, továbbá férfiak is igénybe vehetik a fiatal házasok gyermekvállalási támogatását, és az sem számít, ha mindkét házastárs elvált, ha addig nem született gyermekük - közölte Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár sajtótájékoztatóján.
- Részletek
- Írta: Budapest.hu
- Szülőkategória: Budapest, te drága!
- Kategória: Hírek

- Részletek
- Írta: er
- Szülőkategória: Budapest, te drága!
- Kategória: Hírek
- február 21-én, csütörtökön zárul a Gulfood, a világ legnagyobb, minden évben megrendezett élelmiszer-, italkereskedelmi és vendéglátói ipari szakkiállítása. A Dubai World Trade Centre-ben idén több mint 5000 kiállító mutatja be kínálatát a közel 200 országból érkező, 100 ezer főt meghaladó közönségnek - közölte Ondré Péter, az eseményen jelen lévő Agrármarketing Centrum (AMC) ügyvezető igazgatója. Az Agrármarketing Centrum 2019-ben a helyszínen 156 m2-es közösségi standdal, egységes országarculattal, 13 kiváló magyar cég termékkínálatának bemutatásával ösztönzi a magyar exportkivitel fejlődését.
A négynapos Gulfoodon neves nemzetközi márkák legújabb élelmiszer- és italtermékei és szolgáltatásai mutatkoznak be. Az résztvevők a multiknál tevékenykedő beszállítókkal, az új élelmiszer mintákkal és a legújabb kulináris trendekkel egyaránt megismerkedhetnek.
Ondré Péter az esemény kapcsán nyilatkozva elmondta: a Gulfood piacra lépési lehetőség a növekvő emirátusi piac felé és a teljes közel-keleti és ázsiai térségbe is, tehát nem csupán a Perzsa-öböl országait, hanem az Afrikától Indiáig terjedő térség valamennyi államát felöleli. Az üzletfejlesztés mellett a trendek, koncepciók, innovációk, valamint a kockázatok és veszélyek felmérésére is a Gulfood az egyik legjobb terep a világon.
A rendezvényen a kiállítók nyolc tematikus szektorban mutatják be kínálatukat: tejtermékek, italok, zsírok és olajok, gabonafélék és hüvelyesek, hús és baromfi, ütős márkák, a világ élelmiszerei és az egészséges wellness és mentes termékek. Utóbbi (egészséges és wellness, mentes) termékek szektorát tavaly indították, ami jól jelzi, hogy ez a termékkategória e térségben is egyre inkább terjed.
A Gulfood Konferencia kapcsán az AMC ügyvezető igazgatója arra is felhívta a figyelmet, hogy az iparág elismert vezetőinek grémiumát sorakoztatják fel az Emirátusban, így az eseményen a legnagyobb tekintélynek örvendő szakértők vitatják meg az ágazat kérdéseit a közegészségtől egészen a legújabb élelmiszer-gyártási technológiákig.
A magyar kiállítók a talán leginkább slágerterméknek számító mézzel, valamint gabonából készült élelmiszerekkel, péksüteményekkel, tejtermékekkel és tejből készült áruféleségekkel, gyorsfagyasztott zöldségekkel és gyümölcsökkel, gyógynövényekből készült teákkal és kozmetikumokkal, táplálék kiegészítőkkel, hízott libából és kacsából, és emellett baromfikból készült élelmiszerekkel, különféle ital és fagylaltporokkal és cukrászipari termékek előállításához szükséges alapanyagokkal, továbbá különféle szószokkal és tésztaféleségekkel mutatkoznak be a rendezvényen – közölte Ondré Péter. Az AMC ügyvezető igazgatója a szervezet közösségi standján bemutatott termékek kapcsán azt is elmondta, hogy az Emirátusokba exportált magyar élelmiszerek közül a legnagyobb volumenben kiszállított, értékesített termékek, az éves szinten mintegy 8-850 tonna eladott élelmiszer és ital mennyiség közel felét adják.

Megújul a Hungexpo (+videó)
Lejárt- Részletek
- Írta: er
- Szülőkategória: Budapest, te drága!
- Kategória: Hírek
Budapesten az alapkőletétellel megkezdődött a Hungexpo revitalizációs programja. A 2021-ig tartó időszakban nettó 55 milliárd forintból felújítják és korszerűsítik a meglévő pavilonokat; emellett két új kiállítási csarnok, új fogadóépület és egy kongresszusi központ épül.
- Részletek
- Írta: er
- Szülőkategória: Budapest, te drága!
- Kategória: Hírek
Súlyos betegségben szenved a 14 éves focista, Vietorisz Áron. Karácsony másnapján közölték a szörnyű hírt a családdal: az orvosok leukémiát diagnosztizáltak. A Debrecen DLA U14-es csapatát erősítő kisfiú gyógyulásáért összefogtak a magyar sztárok. Jótékonysági álarcosbálon gyűjtenek pénzt Áron felépüléséért. LL Junior, Varga Viktor, Fehérvári Gábor Alfréd „Freddie”, Antonyo, Mardoll és Burai Krisztián is fellép a Vietorisz Áron tiszteletére rendezett gálaeseményen.
Vietorisz Áron két hónappal ezelőtt tudta meg, hogy súlyos betegségben szenved. Édesapja a DVSC-től kért segítséget, hiszen a kisfiú betegsége miatt elvesztette a munkáját, ugyanis 24 órában Áron mellett van.
„Nagyfiunk, Áron december elején megbetegedett, vírusos torokgyulladása lett. Ezt kezelték, de a láz csak nem múlt el, ezért vérvételre küldték. Ott kiderült, hogy alacsony a fehérvérsejtszáma. Ezután kerültünk a hematológiára, ahol vírusfertőzésre gyanakodtak, sűrű kontroll alatt tartották. Állapota nem javult, emiatt csontvelő-biopsziát végeztek, nem sokkal később egyértelművé vált, hogy Áron leukémiás. Aznap el is kezdték kezelni, és azóta is kemoterápián van”- mondta el korábban a fiú édesapja.
A négytagú család Debrecenben él albérletben, egy kis panellakásban. A szülőknek márciusig meg kell teremteniük a lakásban a steril körülményeket, hogy Áron hazatérhessen a kezelések után. Ez az átalakítás komoly anyagi megterheléssel jár, hiszen az édesapa elvesztette a munkáját, így a család segítségre szorul. A magyar zenészek, táncosok, előadóművészek, énekesek és DJ-k egy emberként fogtak össze Vietorisz Áron gyógyulásáért és egy jótékonysági gálaeseményen gyűjtenek a kisfiú családjának.
„Szociálisan érzékeny vagyok, mióta az eszemet tudom! Hiszek a Jó Istenben és a gyerekek ártatlanságában. Azt gondolom, hogy felelős vagyok azokért a dalokért, amiket előadok. Mint magyar állampolgár, kötelességemnek érzem, hogy segítsek a rászorulóknak. Mint közszereplő, duplán annyira kötelességemnek érzem mindezt. Mint művész, örülök, hogy felhívhatom a figyelmet a fontos ügyekre” – mondta el LL Junior, akinek számos előadóművész követi példáját és a jó ügy érdekében állnak színpadra. „Február 28-án a Story Budapestben mindannyian Áron gyógyulásáért zenélünk, táncolunk és énekelünk. Az esemény teljes bevételét felajánljuk az ő gyógyulásáért” – mondta el Antonyo, aki Lauerhez és Jabin Petihez hasonlóan aznap este a jó ügy érdekében áll be a DJ pult mögé.
A rendezvényen Fehérvári Gábor Alfréd „Freddie”, Sáfrány Emese Aleska, Varga Viktor, Mardoll és Burai Krisztián is fellép. Áron édesanyja, Vietorisz Zsuzsa elmondta, hogy nagyon hálás az előadóknak és hozzátette: fia jelenleg nem érintkezhet a külvilággal, ugyanis a kezelések miatt fennáll a fertőzés kockázata. „Áronom jelenleg bent fekszik az onkológián, mert a kemótól egyre rosszabb lett a vérképe. Sokszor kap vért, meg thrombocytát. Nagyon kell vigyázni, mert a fertőzéseket ilyenkor sajnos nagyon könnyen összeszedheti. Elég fáradékony a kezelések miatt”- mondta el Áron édesanyja. A rendezvény szervezői a jegyeladásokból befolyt összeget Vietorisz Áron családjának ajánlják fel, valamint a megbízható civilszervezeteket összefogó CS.A.K. Alapítvànyon keresztül egy gyűjtést is elindítottak a kisfiú családjának.
Ha te is szeretnél segíteni, akár 100 forinttal is, akkor adományodat erre a számlaszámra küldd el:
10300002-10665868-49020016 MKB Bank
Közlemény rovatba írd bele: 28y28k Áron
|
- Részletek
- Írta: er
- Szülőkategória: Budapest, te drága!
- Kategória: Hírek
Minden ételallergiás szabadon és bátran kóstolhatja meg a számára legizgalmasabb gasztronómiai újításokat és kedvenc ételeit egy különleges kétnapos fesztiválon 2019. február 23-án és 24-én Budapesten. Az 1200 négyzetméteres területen megszervezett Mentes Feszt a glutén-, laktóz- és hozzáadott cukormentes, egészségtudatos, tartósítószer-, íz-és állagjavítót nem tartalmazó termékek és szolgáltatások fesztiválja, ahol több mint 40 kiállító mutatkozik be.
Manapság egyre többen küzdenek valamilyen ételallergiával, ételintoleranciával, cukorbetegséggel, így egyre nagyobb az igény a különféle „mentes”, a megszokottól eltérő ételekre. Nekik, és persze a nyitott érdeklődőknek is szeretne kedvezni a kétnapos Mentes Feszt nevű gasztronómiai fesztivál 2019. február 23-án és 24-én, szombaton és vasárnap.
"Nagyon fontos célkitűzésünk egy olyan rendezvény szervezése, ahol minden ételallergiás megtalálja a kedvenc ételeit és a gasztronómiai újításokat újragondolva, számára kockázatmentesen fogyasztható alapanyagokból elkészítve. 2 szinten, több mint 1200 négyzetméteren vonultatjuk fel a "mentes" irányzatok legnevesebb szereplőit" - mondta Oltványi Zsolt szervező, a Mentes Egészségstúdió és Cukrászüzem tulajdonosa.
Az ELTE Lágymányosi Campus Északi Tömbjében, beltéren megrendezésre kerülő Mentes Feszten több mint 40 kiállító mutatja be glutén-, laktóz- és hozzáadott cukormentes, egészségtudatos termékeit és szolgáltatásait. A "mentes" finomságok mellett 12 szakmai előadás is várja az érdeklődőket a téma szakértőitől, ezen felül kispiaccal és gaszto udvarral is készülnek.
Necz István szervező hozzátette: a Mentes Feszten külön gondoltak a családokra, ezért a Minimax által támogatott gyereksarokban foglalkozásokkal készülnek, a vasárnapi napon pedig ovis és sulis jógát is tartanak majd.
A gasztrofesztivál vendégei különleges jótékonysági kezdeményezésekben is részt vehetnek. A Református Szeretetszolgálat rohammentőjében a gyermekek újrahasznosított hulladékból készült plüss macikat kaphatnak, szüleik pedig megvásárolhatják az általuk készített maci formájú süteményeket, amelyekkel a szervezetet támogatják. Találkozhatnak még a Patronus Nappali Otthon fogyatékkal élő felnőtt lakóinak kézzel készült termékeivel, valamint a belépőváltással mindenki automatikusan támogatja az SOS Gyermekfalvakat is.
További információk és részletes program: http://mentesfeszt.hu
- Részletek
- Írta: er
- Szülőkategória: Budapest, te drága!
- Kategória: Hírek
|
|
|
- Az anyanyelvnek szenteljük ezt a napot
- Megvannak a SPAR Hungaricool élelmiszerinnovációs verseny nyertesei
- Indul a Lázár Ervin program
- „A média hatása a gyermekekre és fiatalokra”
- Megnyílt az Utazás 2019 kiállítás-
- Konyhakiállítás 2019 – Hozd ki a maximumot a konyhádból!
- Budapestinfó - Tarlós István: leaszfaltozzák a fővárosi földutakat-
- Átadták az első Szeleczky Zita-díjakat
- Krakkóban is elindult a Fonó Klub
- 33 év után újra a Metro Klubban Arató András
A Budapest rovat további hírei
A címlapról
Ingyenes tartalomfeltöltés
-
Apróhirdetést adhat fel budapesti és pest-megyei önkormányzati újságokba, valamint honlapunkra.
-
Nagy hirdetést adhat fel budapesti és pest-megyei önkormányzati újságokba, valamint honlapunkra.